до переліку статей
до переліку статей
назад
назад
July 2, 2024
Івент
Вакансія
Стаття

Практика Цвяхостояння: Шлях до внутрішнього спокою

до переліку статей
до переліку статей

Практика Цвяхостояння: Шлях до внутрішнього спокою

Цвяхостояння — це не просто випробування фізичної витривалості, але й духовна практика, яка дозволяє усвідомити внутрішні ресурси та перебороти страхи. Поштовхом до такої практики може бути бажання позбутися негативу, блоків, стресу, віднайти втрачену енергію, внутрішню опору, знайти відповіді на хвилюючі питання в життєвих ситуаціях чи перезавантажити психоемоційний стан.

Однак, як і будь-яка інша духовна практика, цвяхостояння вимагає підготовки та обережного підходу. Тим, хто вперше хоче спробувати цю практику, варто враховувати, що це не просто фізичне випробування, а глибокий процес самопізнання. Важливо мати конкретний запит та відповісти на питання: "Навіщо мені це?".

Практика стояння на цвяхах може допомогти:

– вивільнити свої почуття, позбутися негативу, відчути себе справжнім;

– зарядитися енергією, наповнитися ресурсом;

– побачити свої страхи та сценарії, що зупиняють вас у розвитку, і звільнитися від них;

– перезавантажитися емоційно та енергетично;

– відчути свою силу духу, оживити себе та своє фізичне тіло.

Для багатьох перше знайомство з цією практикою може виглядати дивно або навіть болісно. Однак, як підкреслюють провідники, ця практика має ряд фізіологічних переваг: під час стояння на цвяхах активізуються точки на стопах, які відповідають за роботу різних органів та систем тіла. Це схоже на ефект акупунктури, коли стимуляція певних точок призводить до покращення загального стану здоров'я.

“Цвяхостояння — це практика для пізнання себе, звільнення від страхів, затисків та блоків. Вже з першої сесії людина може отримати бажані усвідомлення, стани та відповіді на свої питання”, — Хайя Анна, майстер та провідник у практику цвяхостояння в PLATFORMA.

Почати практику краще під керівництвом досвідченого провідника, який допоможе зрозуміти всі аспекти практики. Важливо вміти контролювати свої почуття та реакції, долати болісні відчуття та зосереджуватися на своєму внутрішньому запиті. Навчившись цього разом із провідником, можна буде займатися цвяхостоянням самостійно.

Запрошуємо вас на щонедільні практики цвяхостояння з Хайя Анною в коворкінгу PLATFORMA. Початок о 10:30, записатися та оплатити можна за посиланням.

*Не рекомендується проводити практику при нервових розладах, серцево-судинних захворюваннях, епілепсії, ГРВІ, високій температурі, відкритих ранах на стопах, вагітності, під час сильних менструацій, алкогольному чи наркотичному сп’янінні, важких хронічних захворюваннях та онкозахворюваннях.

No items found.

Чекаємо вас на заході!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Новини

October 24, 2024

Real Estate Meetup. Сила ком’юніті: як спільнота допомагає бізнесу розвиватися

October 9, 2024

Майбутнє медіа: тренди споживання контенту

October 2, 2024

Бізнес на повторі: чому серійні підприємці змінюють правила гри

Хто такі серійні підприємці — як вони лончать нові проєкти, керують кількома компаніями та будують стратегії успіху своїх бізнесів?

September 30, 2024

Правда чи фейк: Як розпізнати, що вас обманюють?

Перевіряйте факти та ставте під сумнів клікбейтні заголовки. Розповідаємо про найголовніші скіли сучасності — розпізнавати дезінформацію.

September 27, 2024

HAPPY HOURS GALLERY BAR

Music, Special Cocktails, Special Prices & Special Guest Bar-tendering

September 24, 2024

Як підвищити зарплату у 2024 році

5 порад для розробників